Through penetrating, overlapping and accumulation of different dimensions, the design triggers the interchange and dynamics between people’s daily life makes art can evolved in the city and people.With the theme of the interaction between art display and people, the design is divided into two sections: exhibition area and office area.

To solve the problems of lighting and closeness caused by densely built old apartments, the designer removes the outer walls and introduce a large amount of lighting and maximum perspectives with the large area of glass. By moving the original entrance inwards, the exhibition area is carried by concrete folded plank to hold the objects with the lightest weight and serve as the connection between outdoors and indoors.

Through half-covering and suspension, it implicitly divides independent area. With the allocation of standing exhibition walls and bar, etc., the design provides the owner a place to work flexibly. The lower colors in the space overlap and extend the space with clear lines. By keeping the original status of the materials, this space presents the rich colors and diversity of the paintings more perfectly.

Back to overview
Top