The whole club space features strong enclosure. Screens, landscape walls etc are used as partitions to shape small semi-closed space. No matter where you are, sitting in the space or wandering through the corridor, you will not be interfered by others, thus keeping a sense of mystery of space. One side of the long corridor is rough slate and the other side is smooth black timber. Two different colors and different materials integrate with each other and present interesting contrast, sending out charming light and shadow in the halo of spotlights. There are green plants and white gravel as decorations between balconies, with beautiful scenes everywhere. Balconies are equipped with diaphanous ground glass as walls, not only retaining privacy but also ensuring good lighting. Fresh environment and mellow tea will allow you and your friends to enjoy talk.

Back to overview
Top