The designers want to pay their tribute to all those hardworking filmmakers, so they come up with the idea of a meteor shower. Through freezing the precise moment of a meteor shower, the designers want the audience to embrace the magnificent view of this critical moment, as well as the tremendous work behind every filmmaker. Upon the arrival lobby, long rectangular-cuboid-shaped decorations elongate from the ceiling. They are made up of aluminium plates, coated with two different wood patterns. They mimic the motion of a meteor shower streaking through the night sky. To enhance the three-dimensional vibrant atmosphere, the rectangular cuboids point at two directions. The designers need to adjust every piece to make sure they are being displayed perfectly. When the audience reach the corridor, the ‘meteor shower’ transform itself to flat rectangular shapes made out of stones. Flat rectangular shapes are projecting from the floor, mimicking the motion of a meteor shower in a more dynamic fashion.

Back to overview
Top