The exterior of the majestic reception center is given a coating using lightly colored stone paint. Multiple perspectives, diffractions, and incisions have been strewn across the planar surfaces. The sides have been fashioned into a series of continuous and three-dimensional edges to create an sensuously engaging effect of overlapping blocks. Upon entry, a visitor is greeted by an assemblage of cut sheets of wooden elements stretching across the ceilings and flowing down the sides. The lines wrap around and link hollows created for illuminating interfaces, creating an enriching selection of shadows and layers and creating a visual sensation filled with extreme tension. To construct the atmosphere of the reception hall, brick surfaces, carpets, and the marble counter lined with varying shades of gray were employed to generate a harmonic expression of diverse material textures and primal beauty.

Back to overview
Top