This case used the design of wooden base and a clear gray quartz walls. Gray marble table could balance the color and emphasize the characteristics of different regions. And we use the factors rough with the smooth; warm with the cold, which are the contrast materials to result in a balance of tension. On the other hand, this is a long-space design in order to highlight the tension and the store could get the expanded visual effects. Especially the uneven quartz walls could match to the light and extending the wooden line, making a extended sight from the entrance all the way to the bottom and creating a space level. Wood factor could make a feeling of warm atmospheres and it makes the restaurant back to the original flavor so that the chef here could make the most heart-warming food. Without using exaggerated modifications and less intense color, lines here are no longer complex. It will be a released space for both the chef and the people who dining here. This space not only brings diners deeper emotional feelings but also creats a beautiful picture of food and space’ balance.

Back to overview
Top