Located in the department store, the multi-layered light design gives the Sichuan restaurant a great charm. The pocket-shaped entrance attracts guests with its graceful curls. The anticipation soon turns into amazements as guests enter the restaurant.

The bar and the dark glass ceiling run through the center of the restaurant, bringing more light to the front. The vertical lines on the wall and the horizontal beams on the ceiling are woven with interesting and dramatic visual effects under projections.

Different lightings during the day give the restaurant different charm. Dark gray boards in the back provide perspective and depth. The contrast between indoor and outdoor lightings also brings weight and balance to the space.

Large scales of onion white and natural colors of food ingredients playfully occupy the restaurant. The east-meets-west wall lamps give this Sichuan restaurant a modern touch, strengthening its brand image.

Back to overview
Top