Located amid the historic city of Luoyang, this new construction hotel features 250 guest rooms and suites. The design overlays the contemporary hotel with a sleek, sophisticated atmosphere that references the city’s rich context and history.

The design celebrates the places where the functional spaces and the radiance of light on the 6th sky lobby floor converge. Staying true to the core values of the Hyatt Place brand, the clean, relaxed and youthful nature was revived and highlighted. Stones and tiles, dark copper, textured glass, and warm wood create an earthy architectural foundation into which subtle textures and sculptural forms are layered. Screen elements maintain the transparency and connection between spaces while provoking curiosity within the guests.

The lobby receives the hotel guests with an open and authentic atmosphere. The public area promotes socialization between guests by implementing a multi-purpose bar along the wall. It serves as a bar, a service counter and a Reception Desk. Inside the guestrooms, an environment with design elements that is clean, minimal and warm will allow the guest to relax and recover.

Back to overview
Top