Ayang Gichatgil is a design project that preserved a closed railroad bridge built in 1935 in Daegu, Korea. It was saved from demolishment and converted into a rest area and museum, revitalizing the context of the entire bridge.

The efforts of the local citizens enabled the local government and corporations to support the construction of cultural service facilities such as a bridge museum, meditation institute, and an observatory for the bridge. Since then, it has contributed to economic growth, and also contributed greatly to the local development of water quality improvement, environmental conservation, and history-cultural preservation. The walking aspects of the bridge also create better movement between local areas and acts as a meeting point for greater interaction.

Ayang Gichatgil is a convergence of design between civil engineering, construction, material engineering and optical techniques. They merged objectives in order to preserve the history of the bridge, balance the development of the surrounding regions, improve the ecological environment, and support the local culture of the citizens.

Back to overview
Top