The Chens’ Residence – a design conforming to Zen lifestyle
In terms of design planning, skeletal frameworks are added to the construction exterior. The vertical and horizontal lines integrate the disordered window frames and
openings, while the real wood material softens the sense of hardness of the cement brick walls and keeps the construction from direct sunlight. Meanwhile, during the renovation in pursuit of modernity, the arched balcony, one of the previous architectural features of the construction, is retained in memory of the good old days.
This project sees an overall renovation of the construction from exterior to interior. The architectural appearance is in a simple and modern style, the interior and the exterior are landscaped holistically, and the interior living functions are enhanced. The renovation, based upon the principle of harmonizing the construction with the surroundings and Nature, has created an index of high quality life.

Back to overview
Top