Inspired by luxurious vacation hotel, a chic and relaxing theme with a light touch of sophistication is used with tones of black, white, and gray complemented by dashes of warm-colored décor to bring out the relaxing elements and achieve a perfect balance between sumptuousness and subtlety. Different rooms are joined as one, with privacy achieved via foldable doors or short walls. Space preservation minimizes visual clutter. Stone, wood, and metals are used complementarily.
The memory flash paused at the night and dawn, every moment, in a quiet time, it’s got what it takes to go backward and forward, till the end of the day.
When entering the portal, view passing through each space is wide-open. A paused inflection, made by sculptures and RPM glass screen at the entrance, turning into a wide living and dining room. Because of the daylight, the first viewpoint is drawn to the ceiling glass, which makes the living room a bright and silent place. The olive green curtain and white gauze, paralleled to embedded wall cabinet, are in the straight line.

Back to overview
Top