The work has been designed based on the positioning of low-carbon and energy-saving for the sake of environmental care.
It has multi-faceted landscape windows which facilitate excellent lighting. The pleasant earthy coloring is applied as it is fundamental on the space to allow the light colors to reflect lights. Indoor brightness can be well maintained to reduce artificial lighting and results in low-energy demand. The entire room has used benzene-free paint, zero formaldehyde carbonized wood and angles, as well as diatomaceous earth which can adjust humidity and absorb odor to achieve the goal of healthy LOHAS home.
Light and shadow together with dimensional magic enable the natural esthetics to construct a space that can integrate the emotions of family members all together, and create a residence of ease, humbleness and frankness.

Back to overview
Top