This kitchen has been specially designed for a conversion project.
The customer’s request was to connect the kitchen area with the dining room.
As an additional requirement, a bar had to be integrated into the kitchen.
The idea with a kind of band to surround the kitchen was already fixed in the design phase.
We have always wanted to get away from a conventional bar solution and find that this has succeeded with the integration in the green kitchen element.
This green kitchen border now stretches like a band around the kitchen furniture and serves as a connecting element between the kitchen area and the dining room.
In contrast, the kitchen with the kitchen furniture was deliberately kept in plain white.
This concept was also applied to the walls.
Thus, the perimeter, green element stands for itself and draws a clear lines.

Back to overview
Top