This case is about 600 square meters big, based on the client’s need, is being divided into 4 rooms. And the private and public area is being separated by an exquisite door, making sure each and everyone here gets to have his own privacy.

Fiine detail is all over the place, once you walk in the entryway, the gigantic storage cabinets on the right is so clean and simple. White on the outside to go with the dark color thread on the inside is genius. But what’s even smarter is there’s a click hidden beneath it, we can simply step on it to open the cabinets.

Black and white is always chic and trend, and happens to be the theme in this case. The TV wall is made of some imported stone, the master suite is
minimalist style just like the public area, the bed frame is covered with leather, doors on 2 sides are covered with metal. And the reading area by the window, with skyline right next to you makes reading in here full of fun and imagination.

Back to overview
Top