In this light filled salon, the natural array reflects onto the curved walls, directing us to each designated path. The curves are designed to extend the visual effect of the space, but also section off into different rooms, each including cutting area, hair-washing station and various storage spaces. All functional needs are maintained in a hidden arrangement, allowing overall spatial fluidity to be preserved, with a slight touch of ornaments bringing out the elegance within.

The white space is filled with a mass amount of clear material; its existence can be dismissed yet through light reflections, it’s serving an air-like effect, giving the users an imaginary and addictive experience. Overlooking the end hall, we see the closure of the space, a water scene with a vertical garden narrating the origins of life, creating a definition for this brightly curved space and intending to give the users a long lasting experience.

Zur Übersicht
Top